Making Of: Expo Nationaal Monument

Op 2 mei opende Micha Mos (bestuurder stadsdeel Amsterdam Centrum) de tentoonstelling over het groot onderhoud aan het Nationaal Monument. Van mei 2022 tot en met februari 2023 werden de werkzaamheden aan het Nationaal Monument op de Dam gefotografeerd. Dertien beelden uit deze reportage worden getoond in de bibliotheek en kluiskamer van de Koninklijke IGC. De tentoonstelling is op 5 en 6 mei 2023 open voor alle belangstellenden. Heb je interesse om te komen kijken? Stuur me een e-mail!

Over de totstandkoming van de expo maakte ik onderstaande video. Benieuwd naar mijn andere werk? Je kunt hier ook mijn portfolio bekijken , of meer over mijn werk lezen in het blog.

 

De tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met: Constructiebureau de Prouw BV, Koninklijke Industrieele Groote Club, Slotboom Steenhouwers, Van Hoogevest Architecten, Concreet Projectmanagement B.V., Nico de Bont | TBI, Key-Color Fotolab, Gemeente Amsterdam, Nationaal Comité 4 en 5 mei en het 4/5 mei Comité Amsterdam.

Share your thoughts