Campagne voor KunstenHuis Idea

In het voorjaar van 2023 werd een campagne gefotografeerd voor het cursusseizoen 2023 – 2024 van KunstenHuis Idea. Voorafgaand aan het maken van de foto’s werd met de afdeling Marketing & Communicatie uitgebreid gesproken over de look & feel van de serie.

Eén van de belangrijkste punten van de briefing, was de wens om de beelden te maken tijdens ‘echte’ lessituaties. Verspreid over een aantal middagen en avonden werden de verschillende locaties bezocht. In samenwerking met leerlingen en docenten werd een grote hoeveelheid foto’s gemaakt.

Alle foto’s werden vervolgens geprint, waarna er in samenspraak met de opdrachtgever een serie werd samengesteld. Deze beelden werden vervolgens door de vormgever verwerkt in een aantal toffe ontwerpen. Fantastisch om het resultaat overal terug te zien!

Share your thoughts