Portret op Locatie

Pinto Foto heeft sinds juli 2022 in Buro Lou een thuisbasis gevonden. Het gebouw blijkt een uitstekende plek voor fotoshoots: zoals bijvoorbeeld dit analoge portret voor Charlie & Peet. Het werd gemaakt op middenformaat kleurenfilm van Kodak. Voor een analoge fotoshoot kan je altijd contact met me opnemen.

Ook dit portret van gitarist Erik Jagersma werd in Buro Lou gemaakt. Het streven bij dit soort foto’s is om de omgeving een rol te geven in het beeld, waarbij een goede belichting het helemaal af kan maken.

Uiteraard komt deze werkwijze ook goed van pas wanneer de pop-up fotostudio mee gaat naar een locatie elders. Dit beeld werd bijvoorbeeld gemaakt op het kantoor van Teach-in Group. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor portretfoto’s op locatie, ik maak ze graag!

Share your thoughts