Licht in het donker

In december 2022 werden in opdracht van Utrecht Marketing en Domtoren Utrecht de speciale avondrondleidingen gefotografeerd.

Eerder werd al een serie gemaakt voor Utrecht Lumen, waarbij de lichtkunstwerken in de stad centraal stonden. Ter gelegenheid van ‘Kleur de Stad’ was in december 2022 tevens een groot aantal lichtinstallaties van Mr. Beam Studio te zien. Een speciale avondrondleiding voerde de bezoeker langs werken van beide projecten. Uiteraard konden speciale promotiefoto’s voor deze rondleidingen niet ontbreken!

Ook de Domtoren Utrecht had een speciaal programma: de tijdelijke bezoekerslift (onderdeel van de bouwsteiger) ging voor de laatste keer omhoog. Ook voor de bijbehorende winactie -waarbij deelnemers een speciaal arrangement konden winnen- werd passend beeldmateriaal geschoten.

Share your thoughts