De Dom in de Steigers

De restauratie van de hoogste kerktoren van Nederland is al enkele jaren in volle gang. Voor de Domtoren werd een flink aantal beelden gemaakt. Hierbij ging het niet alleen om beelden van het exterieur, ook tijdens verschillende evenementen werden foto’s gemaakt.

Eén van deze evenementen was de aftrap van het project ‘van Dom tot Steengoed’. Dit project gaat over het hergebruiken van het restmateriaal dat bij de restauratie van de toren vrijkomt. Deze foto, van de samenwerkingspartners die de start van het project vieren, werd veelvuldig overgenomen door de media.

Enkele weken later werd gevierd dat de Domtoren, na een periode van sluiting wegens het coronavirus, weer open mocht voor publiek. Wethouder Eelco Eerenberg leidde de eerste groep bezoekers hoogstpersoonlijk rond.

Meer werk bekijken? Ga naar het portfolio of het blog.

Share your thoughts