Slotboom Steenhouwers

In december 2023 werd bekend dat Slotboom Steenhouwers zich aansluit bij Nico de Bont | TBI. Beide bedrijven werken al jarenlang intensief samen, onder andere bij het groot onderhoud aan het Monument op de Dam en de restauratie van de Domtoren. Beide projecten werden eerder door mij in beeld gebracht.

Deze overname is goed nieuws voor de restauratiebranche, omdat de kennis en kunde op het gebied van natuursteenrestauratie gebundeld wordt en bewaard blijft. Een persbericht was dan ook op z’n plaats, en uiteraard mag goed beeld daarbij niet ontbreken. Lees hier het hele artikel op de website van Nico de Bont.

Het maken van een reportage over een bedrijf als Slotboom Steenhouwers is een cadeautje. Er is verschrikkelijk veel te zien en de medewerkers zijn trots op hun vak.

Zoals bij elke reportage die ik maak, ga ik op zoek naar plekken waar de ruimte en het licht mogelijkheden bieden om een verhaal te vertellen. Op deze manier komt het beeld echt tot leven, en wordt de boodschap van de opdrachtgever versterkt. De mogelijkheden voor een bedrijfsreportage zijn legio, neem contact met me op om er meer over te weten te komen.