Ontdek Utrecht

Eind 2020 werkte ik aan een groot project: Utrecht Marketing, de lokale organisatie voor stadspromotie, lanceerde een nieuwe website. Voor deze nieuwe site was het wenselijk een nieuwe beeldtaal te realiseren.

Samen met de marketeers werd een lijst met thema’s en locaties opgesteld. Tijdens het fotograferen werden de resultaten op vaste momenten online gedeeld en besproken, en de richting bepaald voor de volgende beelden.

In deze serie maakte ik de combinatie tussen portretten en stedelijk landschap, en koos ik ervoor om inwoners van de stad als figuranten te vragen. Dit draagt bij aan de authenticiteit van de beelden. Bekijk hier een greep uit de foto’s die ik voor Utrecht Marketing maakte.

Ben je op zoek naar een fotograaf die het stedelijk landschap als specialiteit heeft? Neem gerust contact met mij op om meer te horen over mijn werkwijze en tarieven!

Share your thoughts