Opdrachtgever aan het woord:

Sinds 2016 werk ik als marketing communicatie manager bij Stichting Utrecht Science Park. Van mooi beeld krijg je nooit genoeg, lettelijk en figuurlijk. Daarom werken we graag samen met verschillende fotografen. Sinds 2020 fotografeert Jelle ook voor ons. Hij is professioneel, plezierig in de omgang, heeft een eigen visie en weet die goed te verbinden aan de wens van de opdrachtgever. Jelle checkt tussentijds of de foto’s voldoen aan de verwachtingen en stuurt indien nodig bij, wat bijdraagt aan het beste eindresultaat.

Brechje Manschot

marketing communicatie manager
Stichting Utrecht Science Park

Utrecht Science Park is een innovatieve science community voor de versnelde ontwikkeling van een gezonde, duurzame samenleving. 

Op loopafstand van elkaar werken hier ruim 75.000 studenten, wetenschappers en medewerkers van gerenommeerde medische centra, kennisinstellingen en bedrijven intensief samen aan het ontwikkelen en toepassen van baanbrekende wetenschap en oplossingen op het gebied van gezondheidzorg, life sciences en duurzaamheid.Als grootste science park van Nederland zijn wij een inspirerende hotspot met optimale omgeving, omstandigheden en ondersteuning voor onderlinge ontmoeting, kennisuitwisseling en samenwerking op regionaal, nationaal en internationaal niveau.


www.utrechtsciencepark.nl

Share your thoughts