Voorjaar 2023

In het voorjaar van 2023 werd een groot aantal reportages gemaakt voor verschillende opdrachtgevers. Dit startte in april met Histories, een Muziektheaterfestival georganiseerd door het Weeshuis van de Kunst. Voor dezelfde opdrachtgever werd Festival Blikopener in beeld gebracht.

Ook voor Stad en Co, Ondernemersfonds Utrecht en Beursplein Utrecht werd een aantal evenementen gefotografeerd, die op en rond het Jaarbeursplein plaatsvonden. Ook werd voor stad en Co een bijeenkomst met belanghebbenden uit de Haagse binnenstad gefotografeerd.

Het mooie aan reportagewerk, is dat er meerdere disciplines in samenkomen. Zo zijn er ‘fly on the wall’ beelden mogelijk, maar ook portretten en zelfs stillevens. Hierdoor leveren fotoreportages altijd erg veel bruikbaar beeld op voor publicaties en social media.

Meer weten over de mogelijkheden voor een fotoreportage? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Share your thoughts