Domtoren 2022

In 2022 werd een nieuwe website gerealiseerd voor de Domtoren Utrecht. Hiervoor was het wenselijk nieuwe beelden te maken, aansluitend bij de restyling van de site. Ook was het wenselijk om -met het oog op mobiele gebruikers- veel verticaal geori├źnteerde beelden te maken.

Het maken van deze staande beelden was uiteraard geen probleem, met de hoogste kerktoren van Nederland als voornaamste onderwerp. Om ervoor te zorgen dat de stijl van de beelden zou aansluiten bij de inhoud van de website, werd een concept ontwikkeld waarbij vanuit verschillende thema’s werd gewerkt.

Naast de architectuur en de historie, werden op deze manier ook aspecten als de rondleiding, educatieve projecten, en het werk van de beiaardier belicht. Net zoals bij eerdere fotoseries die ik maakte, vond vooraf afstemming plaats met de opdrachtgever door middel van een online moodboard.

Bekijk hier een kleine impressie van de fotoserie, of bezoek de website van de Domtoren voor meer!

Share your thoughts